Autentică în simplitate ca Jennifer Aniston

Autentică în simplitate ca Jennifer Aniston
Jennifer Aniston a uimit întotdeauna prin talent și prin capacitatea ei de a cuceri bărbații... Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe, stilul ei ne place. Știe să scoată în evidență tot ceea ce are ea mai frumos și poate că ar trebui să ne minunăm de capacitatea ei de regenerare a trupului care și azi arată minunat!

Poartă jeans-ul în toate formele lui, poartă bomber jacket, poartă pantofi sport și nu pare încă deloc vulnerabilă pe tocuri, dimpotrivă, le adoră în ținutele sale elegante. Poartă tricouri și maiouri simple care îi scot în evidență bustul încă impecabil și ne amintește că rețeta clasică a hainelor este cea mai bună alegere. Nu a neglijat niciodată un look all black, care acum o avantajează, iar pantalonul în croială dreaptă este cea mai potrivită alegere pe care Jennifer o face într-o ținută de cocktail. Adică foarte comod și ușor de purtat, potrivit în orice context.
Dacă Jennifer este actrița pe care o admiri și vrei ca în stilul tău să se regăsească hainele purtate de ea, atunci fii street style cu un jeans și un tricou simplu, la care adaugi o pereche de pantofi sport, iar pentru un look de seară glamourous nu ezita să porți rochia simplă neagră sau un pantalon și un sacou. Este șic, atemporal, este o declarație de stil pe care oricine o va sesiza... Poți miza chiar și pe o pereche de șlapi, sau balerini, pe accesorii cu tentă retro, așa cum este o geantă din piele potrivită atât la birou cât și pentru o ieșire în oraș...
Simplitate, alegeri inspirate și elemente clasice, pe care le veți descoperi chiar și în magazinul nostru, www.ilikeoutlet.ro!

Bomber jacket- www.ilikeoutlet.ro

www.ilikeoutlet.roLasa un comentariu

Despre noi

Infiintat in ianuarie 2013, iLikeOUTLET a devenit in foarte scurt timp unul dintre cele mai cautate magazine Outlet din Bucuresti. Brandurile celebre prezente in rafturile magazinelor, calitatea si rafinamentul produselor cu preturi foarte mici, au demonstrat clientilor din Bucuresti adevaratul concept outlet.

Urmareste-ne pe:

Program call center

Luni - Vineri .................. 09:00 - 16:00

Sambata - Duminica ............. Inchis

 0733 962 954

Serviciu Clienti

Toate drepturile rezervate © 2019 - iLikeOutlet