Minimalist, distins, ușor aristocratic, effortlesslychic

Minimalist, distins, ușor aristocratic, effortlesslychicBluză Zara- www.ilikeoutlet.ro

Descoperim prin reviste foarte multe editoriale fashion în care este promovat cu succes stilul minimalist. Un stil cool care demonstrează că simplitatea înseamnă fantezie și nu poate fi obținută cu ușurință. Simplitatea este cheia eleganței adevărate, așa cum spunea și Coco Chanel. Este echilibru, denotă sensibilitate și modestie.Bluză Zara- www.ilikeoutlet.ro


Multe dintre femei sunt atrase de stilul minimalist, iar reperele se află în hainele  brand-ului Zara, un brand pe care îl vei regăsi pe www.ilikeoutlet.roOricine este un fan al minimalismului știe că haina de pe el îi oferă acea atitudine curată, în culori neutre, nicidecum țipătoare și o tonă de alb-negru.


Pentru că da! Există femei care trăiesc pentru alb și negru! Preferă variantele super lejere ale unor cămăși sau pantaloni în croieli clasice, fug de accesorii mult prea inutile sau poate incommode, preferă doar o poșetă elegantă și un pantof pe aceeași undă și au o relație specială cu tot ceea ce înseamnă clasic.


De fapt, CLASSY… Pentru orice fată sau femeie care își cunoaște limitele și vrea să facă dintr-un look avangardist unul classy, minimalist, dar în același timp special. Există o relație specială între cei care îmbrățișează  stilul minimalist și hainele lor. Aceștia se canalizează cumva numai pe această direcție și ies în evidență prin naturalețe, prin variante de haine bine alese, devenind distinși, ușor aristocratici.
Combinațiile cu haine Zara, de pe www.ilikeoutlet.ro sunt exemple relevante. Veți descoperi piese vestimentare care comunică impresia de minimalism pentru un spirit liber, pentru cei care vor libertate de mișcare, vei descoperi țesături naturale, croilei în care te vei simți cu adevărat în largul tău, culoare neutră, existență simplificată sau acel effortlesslychic râvnit de cei mai mulți dintre noi.Minimalism sugerează trăinicia unui stil anume și aduce acel plus în percepția detaliilor. Detalii care fac diferența.  www.ilikeoutlet.ro

Lasa un comentariu

Despre noi

Infiintat in ianuarie 2013, iLikeOUTLET a devenit in foarte scurt timp unul dintre cele mai cautate magazine Outlet din Bucuresti. Brandurile celebre prezente in rafturile magazinelor, calitatea si rafinamentul produselor cu preturi foarte mici, au demonstrat clientilor din Bucuresti adevaratul concept outlet.

Urmareste-ne pe:

Program call center

Luni - Vineri .................. 09:00 - 16:00

Sambata - Duminica ............. Inchis

 0733 962 954

Serviciu Clienti

Toate drepturile rezervate © 2019 - iLikeOutlet