Pantofii Ana Lublin, sau cum să nu fii ignorantă atunci când te încalți...

Pantofii Ana Lublin, sau cum să nu fii ignorantă atunci când te încalți...


Ghete  Ghete, Ana Lublin-www.ilikeoutlet.ro

Fetelor, haideți să nu ne lăsăm obnubilate sau umbrite în ținutele noastre de trend-uri anoste, să nu ne îmbrăcăm numai din ce vedem în jur la alte femei care iși iau sursa inspirației de la alte femei.Pantof sport, Ana Lublin-www.ilikeoutlet.ro
Să arătăm că nu suntem lipsite de imaginație, că nu suntem abjecte și că putem transmite emoție prin fusta și pantoful perfect asortat la pălăria perfectă.
Pantofi Ana Lublin, www.ilikeoutlet.ro


Să fim riguroase în ținută și să dovedim act de cunoaștere din pasiune pentru modă. Știu că pentru multe dintre femei lucrul acesta nu e altceva decât  utopie. Cum oare ar putea să se  îmbrăce bine, corect și rafinat?  Le apreciez pe cele care măcar încearcă, cele care nu sunt ignorante și se străduiesc să demonstreze că această ocupație atât de feminină le poate fi la îndemână. Căci, până la urmă, asta e gloria femeii. Sau una dintre ele...Sandale Ana Lublin- www.ilikeoutlet.ro

Mocasin albastru, Ana Lublin- www.ilikeoutlet.ro


Pantofii au fost întotdeauna mulți. Unde? În garderoba ei.  Despre pantofi se spune că, dacă sunt aleși magistral, aproape că altceva nici nu mai contează. Am avut întotdeauna fantezia asta și am imaginat ținute ireproșabile cu pantofi minunați. Acum ai permisiunea să faci gesturi nebunești cu pantofii tăi și să îi porți în culori extravagante, cuminți, calde, primare, reci, complenetare, cum vrei tu... Important este să alegi ce se potrivește momentului și vestimentației cu care vrei să defilezi în ziua respectivă.
sandale Ana Lublin- www.ilikeoutlet.ro


Unele femei vorbesc despre pantofi ca despre iubiții lor. Îi schimbă, îi mângâie, îi țin curați și le poartă de grijă cu multă prețuire.

Azi i-a luat în picioare "De Amore", mâine îi pune la colț și crede că sunt mult mai potriviți alții... E drept că marile iubiri sunt foarte rare, dar câte dintre voi nu aveți acea pereche de pantofi unique, prezentă și noaptea în visele voastre? Iar dacă nu o aveți măcar vă lasați amăgite că își va face cândva apariția..

Pantofi sport- Ana Lublin- www.ilikeoutlet.ro

Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Despre noi

Infiintat in ianuarie 2013, iLikeOUTLET a devenit in foarte scurt timp unul dintre cele mai cautate magazine Outlet din Bucuresti. Brandurile celebre prezente in rafturile magazinelor, calitatea si rafinamentul produselor cu preturi foarte mici, au demonstrat clientilor din Bucuresti adevaratul concept outlet.

Urmareste-ne pe:

Program call center

Luni - Vineri .................. 09:00 - 16:00

Sambata - Duminica ............. Inchis

 0733 962 954

Serviciu Clienti

Toate drepturile rezervate © 2019 - iLikeOutlet