RETUR GARANTAT IN 14 ZILE

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, atunci poti face asta timp de 14 zile din momentul preluarii coletului. iLikeOutlet.ro va face tot posibilul ca returul sa decurga usor si cat mai rapid posibil.

Pentru un retur cat mai simplu, va rugam sa urmati urmatorii pasi:

1. Completezi Formularul de retur pe care il gasesti in Contul creat pe site in sectiunea Returnari. Te rugam sa te loghezi pentru a putea trimite Formularul de retur. Odata trimis, in scurt timp primesti confrmarea pe e-mail cu numarul de retur inregistrat in sistem.

2. Cheama un curier si trimite coletul pe adresa: Bd.ul Energeticienilor nr. 100-110, sector 3, Bucuresti. Ulterior, te rugam sa trimiti numarul de identificare a coletului (AWB) pe emailul nostru office@ilikeoutlet.ro. Avem rugamintea sa nu trimiteti coletele cu plata ramburs, in caz contrar coletul se va intoarce la dvs.

*Pretul transportului pentru retur va fi suportat de catre client.

*Nu acceptam retururi prin posta romana.

3.Din moment ce produsul ajunge la depozitul iLikeOutlet, banii se vireaza in maxim 10 zile lucratoare in contul dvs. IBAN  indicat in cererea de retur. (contul sa fie valid si activ, in lei romanesti (RON) si deschis la o banca din Romania)

Mentionam ca perioada de testare-returnare de 14 zile calendaristice este  pentru  a proba produsul. Având în vedere acest lucru, va rugam sa probati produsul in mediu curat, în interiorul locuinței si daca din orice motiv nu vi-l mai doriti, puteti sa ii returnati in aceleași condiții de ambalare.

Atentie! Nu acceptăm spre retur produse care au fost purtate si prezinta urme clare de uzura. Toate produsele declarate neconforme (care prezinta urme de purtare, uzura, deteriorare) se vor returna catre client fara a se accepta cererea de retur bani sau schimb de produs.

*Din motive de igiena, lenjeria intima si costumele de baie nu pot fi returnate.

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

Retur in locatie:

Ai si posibilitatea de a returna produsul direct la depozitul iLikeOutlet.

1. Completezi Formularul de retur pe care il gasesti in Contul creat pe site in sectiunea Returnari. Te rugam sa te loghezi pentru a putea trimite Formularul de retur si sa specifici la detalii ca doresti sa faci returul personal la depozitul iLikeOutlet. Odata trimis, veti fi contactat telefonic din partea noastra.

2. Te asteptam la depozitul nostru situat in Bd. Energeticienilor nr. 100-110, Sector 3, Bucuresti pentru a receptiona returul.

Program retur depozit:

Luni-Vineri 08:00-16:00

Contact: 0733 962 954

Nota: Restituirea controvalorii comenzii nu va fi achitata pe loc, ci in termen de 10 zile lucratoare in contul IBAN indicat in cererea de retur.

Vrei pur si simplu sa schimbi produsul?

Din pacate, nu putem face asta, dar poti face o noua comanda si un retur pentru produsul pe care nu il mai doresti. Iti vom returna banii in cont.

Iti multumim ca ai ales iLikeOutlet.ro!

Despre noi

Infiintat in ianuarie 2013, iLikeOUTLET a devenit in foarte scurt timp unul dintre cele mai cautate magazine Outlet din Bucuresti. Brandurile celebre prezente in rafturile magazinelor, calitatea si rafinamentul produselor cu preturi foarte mici, au demonstrat clientilor din Bucuresti adevaratul concept outlet.

Urmareste-ne pe:

Program call center

Luni - Vineri .................. 09:00 - 16:00

Sambata - Duminica ............. Inchis

 0733 962 954

Serviciu Clienti

Toate drepturile rezervate © 2019 - iLikeOutlet