Tu ești o divă!

Tu ești o divă!
Ca orice făptură gingașă, subțire, dumnezeiesc de frumoasă și feminină cum rar s-a mai văzut, tu ai nevoie de hrană pentru suflet. Este drept că femeia a dovedit mult mai multă forță decât bărbatul. Forță mentală. Spiritul ei umil vis-a-vis de bărbat îi aduce măreția de care se consideră vrednică tot timpul.


Femeia știe să conviețuiască și să comunice în vorbe și fapte mult mai bine decât un bărbat. Are o mentalitate care determină ușor relațiile dintre oameni. Așa s-a născut diva! Diva în adevăratul sens al cuvântului, cu însușirile unei femei frumoase, echilibrate, muncitoare, care a dobândit în timp o formare profesională desăvârșită, care se dovedește unică în atitudinea sa față de onoare, bogăție, putere sau față de diferite alte împrejurări schimbătoare ale vieții.

Dive suntem toate, dacă îndeplinim toate aceste virtuți...
Unei dive îi place să iubească, pentru că știe că acest lucru o va face mult mai frumoasă, o divă știe că soarta este nestatornică, dar asta nu o va speria niciodată, pentru că ea e curajoasă și, peste toate, o divă în adevăratul sens al cuvântului va stârni admirație și erotism chiar și după 50 de ani. Trăsăturile fizice ale unei dive vor transmite mult timp frumusețe. Cunoaște bine arta care ajută la înfrumusețare, la punerea în evidență a unor calități fizice și retușarea detaliilor neconvenabile ansamblului...Tu ești o divă! Ai grijă de tine, de mintea ta, de corpul tău, învață că soarele și apa sunt vitamine, iubește natura cu tot firescul ei, pentru că frumusețea ta nu are nevoie de artificii, zorzoane sau adaosuri nefirești. Îmbracă hainele care ți se potrivesc cel mai bine, hainele în care te simți cel mai bine, trăiește în ele clipe frumoase pe care să nu le uiți niciodată. Fugi prin călătorii ori de câte ori poți, alături de oameni dragi- să îți încarci sufletul cu cele mai frumoase imagini, mergi la SPA, la cosmeticiana ta preferată, bucură-te de cel mai nou film apărut pe ecrane, dă-le sfaturi bărbaților care au nevoie de ele, fii motivată și frumoasă chiar și atunci când mergi la piață, sau când duci copilul la școală și nu te da niciodată învinsă de problemele cotidiene. Ești puternică, le poți ține piept! Dă dovadă de cunoaștere temeinică a calităților personale, nu te lăsa învinsă de aur și nu încerca să învingi prin otravă. Asta se va oglindi pe chip, iar noi știm deja că frumusețea e fața plăcută, veselă, prietenoasă și de dorit a binelui, iar urâțenia este fața neplăcută și urâcioasă a răului. Toate femeile care au sufletul bun au și harul frumuseții.. Iar tu ești o divă! Fii frumoasă!

Credit foto- www.pinterest.com

Lasa un comentariu

Despre noi

Infiintat in ianuarie 2013, iLikeOUTLET a devenit in foarte scurt timp unul dintre cele mai cautate magazine Outlet din Bucuresti. Brandurile celebre prezente in rafturile magazinelor, calitatea si rafinamentul produselor cu preturi foarte mici, au demonstrat clientilor din Bucuresti adevaratul concept outlet.

Urmareste-ne pe:

Program call center

Luni - Vineri .................. 09:00 - 16:00

Sambata - Duminica ............. Inchis

 0733 962 954

Serviciu Clienti

Toate drepturile rezervate © 2019 - iLikeOutlet